Ervaringen van gebruikers

Hier vind je gebruikerservaringen van wecyclevoorbedrijven.nl van organisaties die met hun elektrisch afval een weloverwogen keuze maakten een duurzamere toekomst.

Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD)

Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD), hét landelijke kennisinstituut op het gebied van de dierplaagbeheersing heeft niet vaak elektrisch afval. Er lag al vele jaren een flinke voorraad te verstoffen toen ze de radiospot van wecyclevoorbedrijven.nl hoorden. Het KAD bezocht de website en dankten hun elektrische afval af via het platform. Max Strating, adviseur bij de organisatie vertelt:

Toen ik hier begon te werken lag er al een flinke voorraad elektrisch afval. Veel oude bureautelefoons, kapotte laptops, enkele pc’s, ventilatoren en computer-toebehoren (muizen, toetsenborden, headsets, etc.). Niemand zag het nog liggen, het lag niet in de weg. We deden er niets mee en konden er ook niets meer mee, want het ging om verouderde apparaten.

Nu hoorden we van Wecyclevoorbedrijven.nl. Op het platform zochten we een inleverpunt en we kozen voor ophalen. Dit kan, mits er bepaalde spelregels in acht worden genomen. Dit was voor ons ideaal. Door het ophalen werd de drempel om af te danken veel lager. We ontvingen een palletbox die we vulden. Daarna deden we een ophaalverzoek. Het hele proces ging soepel. Wij raden andere organisaties die elektrisch afval hebben zeker aan om ook te kijken op www.wecyclevoorbedrijven.nl.