Disclaimer

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het beheer en onderhoud van deze website en de informatie en gegevens die erop zijn geplaatst. Toch bestaat de mogelijkheid dat de informatie en gegevens na verloop van tijd niet meer juist zijn en/of de informatie en gegevens verouderd zijn geraakt.

Disclaimer

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het beheer en onderhoud van deze website en de informatie en gegevens die erop zijn geplaatst. Toch bestaat de mogelijkheid dat de informatie en gegevens na verloop van tijd niet meer juist zijn en/of de informatie en gegevens verouderd zijn of om een andere reden niet meer voldoen aan de door Stichting OPEN gestelde vereisten van de webpagina Wecyclebedrijven.nl (de Website). Aan de inhoud van de Website kunnen daarom dan ook geen rechten worden ontleend.

Mocht je toch onvolledigheden en/of fouten constateren, dan stellen wij het zeer op prijs als je contactformulier invult op deze pagina.

Aansprakelijkheid

Stichting OPEN is niet aansprakelijk voor de inhoud van de informatie, gegevens en publicaties op de Website en/of de webpagina’s waarvan links staan op de Website en/of waarnaar op de Website wordt doorgelinkt. Enige schade en/of verlies veroorzaakt door het gebruik van de informatie, gegevens en/of links op de Website kan niet op Stichting OPEN worden verhaald.

Het geheel of gedeeltelijk opslaan, aanpassen, kopiëren en/of publiceren van de op de Website opgenomen informatie, gegevens, geluids-, beeld- en videomateriaal, en/of publicaties, hetzij elektronisch hetzij anderszins, voor commercieel, zakelijk en/of privégebruik is verboden zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Stichting OPEN en/of de eigenaar van de informatie, gegevens en/of de publicatie.

Alle rechten ten aanzien van de Website en de daarop gepubliceerde informatie, gegevens en/of publicaties zijn voorbehouden aan Stichting OPEN, Afvalbeheerstructuur AEEA B.V. ofwel aan de eigenaren van de informatie, gegevens en/of publicaties.

Alle informatie, gegevens, geluids-, beeld- en videomateriaal en/of publicaties op deze Website zijn aan verandering onderhevig en kunnen wij zonder voorafgaande mededeling wijzigen of verwijderen, tenzij anders vermeldt.

Eventueel vermelde product- en merknamen zijn eigendom van de geregistreerde eigenaren.